2 Kasım 2016 Çarşamba

Jeton Kart İle Güvenli Ödeme


İnternette vakit geçirmek son yıllarda herkesin öncelikli tercihi oldu. Bulunduğunuz yerden oyun oynayıp alışveriş yapmak, şans oyunlarına katılmak, sosyal platformlarda vakit geçirmek gerçekten herkesin büyük keyif aldığı bir etkinlik haline geldi. Bu etkinlikleri yapmak için ihtiyacınız olan şey ise bir cep telefonu, tablet veya dizüstü bilgisayar, bunların dışında bir şeye ihtiyacınız yok durum böyle olunca da her nerede olursanız olun ister
yolda ister evde ister tatilde her yerden keyfinize devam edebilirsiniz. Oyun ve alışveriş söz konusu olunca ödeme yapmanız gerekecektir elbette. Sanal ortamda ödeme yapmak konusunda endişeleriniz varsa veya kredi kartı kullanmayanlardansanız sizin için geliştirilmiş güvenli bir ödeme seçeneği var, Jeton kart. Jeton kart ile ödeme endişesine yer yok.



Jeton ödeme sistemi ile henüz tanışmadıysanız kısaca nasıl bir sistem olduğundan bahsedelim. İngiltere’de bir firma tarafından geliştirilen ve üst üste girişimcilik ödüllerine layık görülen bu sistem aslında basit ama son derece güvenli bir ödeme sistemi. Cep telefonlarına para yükleyerek konuşmanızı sağlayan sisteme benzetebiliriz. Jeton kart satan yasal firmalara başvurarak kartınızı alıyorsunuz, Jeton kartınıza belirli seçenekler arasından dilediğiniz kadar Euro para birimi olarak para yüklüyorsunuz bunun karşılığında size on dokuz haneli bir pin kodu veriliyor bu pin kodu ile Jeton ile anlaşması olan binlerce internet sitesinden dilediğiniz harcamayı yapabiliyorsunuz. Kişisel bilgileriniz, kredi kartı bilgileriniz, banka hesap numaralarınız gibi detaylara hiç ihtiyaç duymadan sadece bu şifreyi girerek ödeme yapabilirsiniz. Kullandığınız kısım bakiyenizden düşer ve sonradan isterseniz yine Jeton firmaları aracılığı ile bakiyenizi nakde dönüştürebilirsiniz.  Sistem son derece basit değil mi?

Sanal dünyada kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen, banka bilgilerini vermek istemeyen ve güvenli ödeme yapmak isteyen herkes için alternatif bir yöntem olan Jeton dünyada milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor. Ülkemizde de kullanıcı sayısı gittikçe artıyor. Sanal dünya hayatımızda yer aldıkça bu sistemi kullanan kişi sayısı daha da artacaktır. Jeton avantajları herkes için tercih edilen bir sistem haline gelmesinde büyük rol oynuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder