2 Kasım 2016 Çarşamba

Jeton Kart Nereden Alınır ?

Jeton kullanmaya karar verdiniz, avantajları sizin için çok cazip, internette çeşitli sitelerde ödeme de yapıyorsunuz ama herhangi bir ödeme aracı kullanmak istemiyorsunuz ve Jeton ile tanıştınız peki Jeton nereden alınır? Bu çok önemli bir soru çünkü Jeton alacağınız firmanın veya bayinin güvenilirliği olması gerekir. Ne yazık ki her konuda olduğu gibi bu konuda da kullanıcıları suiistimal etmek isteyen kişiler olabiliyor. Sonradan problem yaşamamak için ise izlemeniz gereken bazı adımlar var.Jeton nedir diye araştırmaya başladıysanız eğer Jeton satan pek çok internet sitesi olduğunu da fark etmişsinizdir.


Her site bu sistemin tanıtımını yapar ancak bazıları çok ucuza bu ürünü sağladığını iddia eder. Öncelikle şunu bilmek gerekir Jeton aracılığı yapan firmalar ki bu firmalara bayi de diyebiliriz, yasal olarak işlem yapan, fatura kesen ve vergi ödeyen firmalardır. Bu firmaların Jeton satışı yaparken komisyon usulü ile çalıştıklarını da varsayarsak elbette masrafları bu komisyonlara yansıyacaktır. Eğer çok ucuz olarak bu sistemi size vadeden internet siteleri veya firmalar varsa mutlaka araştırmanızı tavsiye ederiz. İnternette sistem kullanıcılarının forumlarda yaptığı yorumlar çok işinize yarayabilir. Kulaktan kulağa reklam her zaman daha doğru olana yönlendirir bizi. Eğer hangi firma ile çalışacağınıza hala karar veremediyseniz bayilerle iletişime geçerek vergi numaralarını isteyebilir firmaları hakkında bilgi talep edebilirsiniz. Yasal Jeton bayisi olan bir firma size bu konuda memnuniyetle yardımcı olacaktır.


Jeton ile tanıştınız, firmaya karar verdiniz, ödemenizi yaptınız ve Jeton kart sahibi oldunuz, elinizde sizin için sanal cüzdan sayılabilecek on dokuz rakamlı pin kodunuz var artık dilediğiniz gibi Jeton logosu olan her sitede harcama yapabilirsiniz. Harcama yapacağınız her ne ise tıklayın ve on dokuz haneli şifrenizi girin ve ödeme işleminiz bitti bile, bu kadar kolay ve hızlı. Kartınızdaki tüm parayı harcamadıysanız bakiye kısmı tekrar bozdurabilirsiniz üstelik yine Jeton bayisi olan firmalar size bu konuda yardımcı olacaktır. Artık Jeton sisteminden vazgeçemeyeceksiniz öyle değil mi? Sanal cüzdanınızda ne kadar taşımak isterseniz o kadar yükleyin ve güvenle harcayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder